Traktamente Swaziland 2020

Om du ska på tjänsteresa till Swaziland kan det vara bra att ta reda på aktuellt traktamente för resor till Swaziland. Skatteverket reglerar varje år gränsen för traktamente för alla länder i världen. De belopp som är satta för Swaziland och övriga länder begränsar det maximala beloppet som en arbetsgivare kan betala ut till en anställd utan skatteplikt. Vid resa till exempelvis Swaziland är tanken att traktamentet ska täcka de ökade levnadskostnader som uppstår i och med resan, exempelvis för restaurangbesök och vardagliga småutgifter.

För 2020 har Skatteverket beslutat om ett maximalt traktamente på 240 svenska kronor per dag för resor till Swaziland. Om du under din resa till Swaziland kommer att inkludera flera olika städer i Swaziland är traktamentet detsamma för alla städer. Däremot om du kommer att besöka närliggande länder i Afrika eller andra delar av världen så behöver du även ta reda på aktuellt traktamente för dessa länder.

I Swaziland används valutan Lilangeni som betalningsmedel. Innan en resa till Swaziland kan det vara bra att ta reda på aktuell valutakurs (växlingskurs) för Lilangeni. Valutakoden för Lilangeni är SZL, vilket är bra att veta när du söker aktuell valutakurs för Lilangeni.

Ett tips är att en sökning på Google enligt nedan ger aktuellt värde på 1 SZL inför din resa till Swaziland.

1 SZL to SEK

Du kan självklart även omvandla andra belopp i Lilangeni till svenska kronor på samma sätt.

10 SZL to SEK

100 SZL to SEK

100 SZL to SEK